Melinda lanson klipin e këngës “AMI”

0

Melinda Ademi e ka publikuar këngën më të re me titull “AMI”, të cilën e ka shoqëruar me videoklip.

Projekti është prodhim i Panda Music, me ‘beat-in’ e përgatitur nga Retnik dhe DjR Beatz.

Për tekstin e këngës është kujdesur vet Melinda, së bashku me Tonic dhe Denk.

Miksimi është bërë nga Niklas Neumann dhe DjR Beatz, ndërsa masterizimi është realizuar nga Lex Barkey.