24.3 C
Istok, Kosova
E shtunë, Korrik 13, 2024

E Hënë08:00 – 10:00 Programi i mëngjesit
10:00 – 12:00 Muzikë dhe Reklama
12:00 – 14:00 N’studio me Lirën
14:00 – 14:15 Muzikë dhe Reklama
14:15 – 15:45 Dëshirat Muzikore
15:45 – 16:00 Muzikë dhe Reklama
16:00 – 16:10 Lajme
16:10 – 17:00 Urime
17:00 – 21:00 Muzikë të përzgjedhur
21:00 – 22:00 Kronika Ditore
22:00 – 05:00 Muzikë të huaj
05:00 – 08:00 Muzikë folklorike
E Martë08:00 – 10:00 Programi i mëngjesit
10:00 – 12:00 Muzikë dhe Reklama
12:00 – 14:00 N’studio me Lirën
14:00 – 14:15 Muzikë dhe Reklama
14:15 – 15:45 Dëshirat Muzikore
15:45 – 16:00 Muzikë dhe Reklama
16:00 – 16:10 Lajme
16:10 – 17:00 Urime
17:00 – 21:00 Muzikë të përzgjedhur
21:00 – 22.00 Kronika Ditore
22:00 – 05:00 Muzikë të huaj
05:00 – 08:00 Muzikë folklorike
E Mërkurë
08:00 – 10:00 Programi i mëngjesit
10:00 – 12:00 Muzikë dhe Reklama
12:00 – 14:00 N’studio me Lirën
14:00 – 14:15 Muzikë dhe Reklama
14:15 – 15:45 Dëshirat Muzikore
15:45 – 16:00 Muzikë dhe Reklama
16:00 – 16:10 Lajme
16:10 – 17:00 Urime
17:00 – 21:00 Muzikë të përzgjedhur
21:00 – 22.00 Kronika Ditore
22:00 – 05:00 Muzikë të huaj
05:00 – 08:00 Muzikë folklorike
E Enjte08:00 – 10:00 Programi i mëngjesit
10:00 – 12:00 Muzikë dhe Reklama
12:00 – 14:00 N’studio me Lirën
14:00 – 14:15 Muzikë dhe Reklama
14:15 – 15:45 Dëshirat Muzikore
15:45 – 16:00 Muzikë dhe Reklama
16:00 – 16:10 Lajme
16:10 – 17:00 Urime
17:00 – 21:00 Muzikë të përzgjedhur
21:00 – 22.00 Kronika Ditore
22:00 – 05:00 Muzikë të huaj
05:00 – 08:00 Muzikë folklorike
E Premte08:00 – 10:00 Programi i mëngjesit
10:00 – 12:00 Muzikë dhe Reklama
12:00 – 14:00 N’studio me Lirën
14:00 – 14:15 Muzikë dhe Reklama
14:15 – 15:45 Dëshirat Muzikore
15:45 – 16:00 Muzikë dhe Reklama
16:00 – 16:10 Lajme
16:10 – 17:00 Urime
17:00 – 20:00 Muzikë të përzgjedhur
20:00 – 21.00 Kronika Ditore
21:00 – 22:00 Emisioni Direkt me Fabian Ferizaj
22:00 – 05:00 Muzikë të huaj
05:00 – 08:00 Muzikë folklorike
E Shtunë09:00 – 11:00 Programi i mëngjesit
11:00 – 14:15 Muzikë dhe Reklama
14:15 – 15:45 Dëshirat Muzikore
15:45 – 16:00 Muzikë dhe Reklama
16:00 – 16:10 Lajme
16:10 – 17:00 Urime
17:00 – 21:00 Muzikë të përzgjedhur
21:00 – 22.00 Kronika Ditore
22:00 – 24:00 Emisioni “Shtyje Pak” me Albert Mulaj
24:00 – 05:00 Muzikë të huaj
05:00 – 09:00 Muzikë folklorike
E Dielë09:00 – 11:00 Programi i mëngjesit
11:00 – 16:00 Muzikë dhe Reklama
16:00 – 16:10 Lajme
16:10 – 17:00 Urime
17:00 – 19:00 Muzikë të përzgjedhur
19:00 – 20:00 Kronika Javore
20:00 – 21:00 Ditari Sportiv
21:00 – 22.00 Kronika Ditore
22:00 – 05:00 Muzikë të huaj
05:00 – 08:00 Muzikë folklorike