Raporti i PK

0

Prokuroria Themelore në Pejë – Departamenti i Përgjithshëm, gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar dy (2) persona. Po ashtu, ko prokurori ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit për shtatë (7) persona, për veprën penale “Blerje, posedim shpërndarje dhe shitje e paautorizuar e narkotikeve”, si dhe ka ngritur dy (2) aktakuza për veprën :
”Mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armeve” kundër tre (3 ) të pandehurve.


SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakLladrovci flet edhe një herë për “pilifunc”: Nuk është marre me tregu që jam ka çoban
Artikulli tjetërSulm fizik ne Pejë