Përkujtohen Bajram Gashi, Ramë Aliu dhe Sali Rama

0

Me rastin e shtatëdhjetë e katër vjetorit të rënies se dëshmorëve Bajram Gashi, Ramë Aliu me të birin Salihun, kryetari i komunës Haki Rugova më bashkëpunëtor, familjar dhe qytetarë kanë bërë homazhe dhe vendosje e kurora lulesh tek pllaka përkujtimore e të rënëve në Istog.


SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakKërkohet paraburgim për shitësit e drogës
Artikulli tjetërMosrregullimi i duhur i rrjetit të kanalizimit në fshatin Baicë të komunës së Istogut paraqet problem për banorët