Gjiko dhe Elita janë bërë prindër të një djali i cili quhet ZËRI

0

Në orët e vona të se mërkurës ka ardhur në jetë fëmija i çiftit Gjiko dhe Elita. Mësohet se fëmija ështe i gjinisë mashkull dhe vet prindërit përmes postimëve në Instagram e kanë bërë publik edhe emrin e djalit Zëri duket jashtëzakonisht i ëmbël përmes fotografive të publikuara nga vet prindërit.
I urojmë prindërit për lindjen e Zërit, e Zërit fëmijëri të shëndoshë.