Edhe vajza e Mozzik vishet shtrenjtë, e tëra në Gucci

0

Tashmë Hana po shfaqet me brendin Gucci, që është mjaft i shtrenjtë.

Fillimisht këpucët për fëmijë nga Gucci kushtojë 130 funte, e më pas pallto hiç më pak se 760 funte.

Mozzik po shijon jetën i lumtur me Loredanën dhe vajzën Hanën.