Mbahet trajnimi per media me temë “Dezinformatat dhe lajmet e rreme”

0

Në organizimin e Institutit te Medias në Kosovë,në bashkëpunim me SEENPM,u mbajt trajnimi per media me temën “Dezinformatat dhe lajmet e rreme”.Në këtë trajnim kishe ligjërues nga vendi dhe rajoni,ku u trajtua në detaje problemi i fakteve të paverteta,si të zbulohen lajmet e paverteta.cili është roli dhe qëllimi i mediave në këtë rast etj.Pjesë e trajnimit ishin gazetarë të rinjë nga mediume të ndryshme vendore,të cilët në fund të trajnimit morën çertifikata nga organizatorët e këtij trajnimi.