Ky është linku ku mund ta ndiqni numrin e votuesve në çdo komunë

0

Deri në ora 11:00, sipas Komisionit Qendrorë të Zgjedhjeve, kanë votuar 9.64% e vetuesve në tërë Kosovën, 174 mijë e 669 votues.

Komunat me numrin më të madh të votuesve deri në këtë ore janë ato me banorët e komunitetit serb.

Prinë komuna e leposaviqit me 20.33%  apo 3.617 votues.

Për të parë numrin e votuesve deri në këto monente mund ta ndjekni në këtë link të Komisionit Qendrorë të Zgjedhjeve.

Linku: https://rezultatet2019.org/Results.aspx?RaceID=1&UnitID=1&IsPS=0&Turnout=1&LangID=2

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakGruaja nga Fushë-Kosova e gjen babanë e vdekur në listë të votimit
Artikulli tjetërHaki Rugova: Diku kemi gabuar dhe s’mund ta fajësojmë askënd