KNK dënon rastin e dhunimit të një të miture në Drenas

0

Këshilli i Nxënësve të Kosovës (KNK) përmes një deklarate, ka dënuar ashpër rastin e shfrytëzimit dhe keqtrajtimit të bashkëmoshatares së tyre 16-vjeçare në Drenas dhe kërkon ndërmarrjen e masave dënuese për autorët e këtij rasti.

“Ne si Këshill i Nxënësve të Kosovës – strukturë përfaqësuese e nxënësve të gjitha shkollave të mesme në Kosovë në bashkëpunim me Këshillin Rinor Kosovar (KYC), organizatën nën ombrellën e së cilës funksionojmë konsiderojmë që ngacmimi dhe shfrytëzimi seksual nga ana e mësimdhënësit dhe policit hetues duhet të dënohet, dhe drejtësia të vihet në vend.

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakFëmijët e lumtur kanë prindër që i bëjnë këto gjëra
Artikulli tjetërKërkohet paraburgim për shitësit e drogës