RTV Fontana me bashkëpunëtorë dhuron ndihma për afro 300 familje me asistencë sociale

0

Në kuadër të festës së Fiter Bajramit ashtu si në çdo festë  edhe kësaj radhe u shpërndan rreth 10 ton miell për familjët me astistencë sociale dhe mbi 300 familje i`u gëzuan këtyre ndihmave, të cilat u mundësuan fizikisht ng RTV Fontana dhe materialisht nga njerëz të vullnetit  të mirë të cilët nuk hezituan dhe me aq sa patën mundësi kontribuan  qe se paku në ditë festive të ndihemi të barabart.

Theksojmë se RTV Fontana qysh prej fillimit të punës se saj ka kontribuar maksimalisht në sferën e bamirësisë, gjithmonë falendërues  ndaj atyre qe gjithmonë shprehin gatishmërinë për të kontribuar në aksione të tilla të bamirësisë./RTVFONTANA

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakRTV Fontana grumbullon 4000 euro për fëmijët e prekur me Kancer dhe Leukemi
Artikulli tjetërKomunikatë për media nga Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë