Kumrie Ukaj ka nevojë për ndihmë

0

58 vjeçarja nga Llukafci i Begut Kumrie Ukaj e diagnostifikuar me TUMOR në fyt dhe Mëlçi ka nevojë për ndihmë për terapi.
Ju qe dëshironi t`a ndihmoni Kumrien kontaktoni familjën në : 049/629-064