KFOR-i Italian viziton RTV Fontanën në Istog

0

Për nderë të 20 vjetorit të hyrjës se forcave të NATO-s në Kosovë, me këtë rast KFORI Italian kishin përzgjedhur të na ndërojnë me vizitën e tyre, me ç`rast  një ekip në përbërje të nën kolonelit  Gennaro Troise njiherit shefi i PAD-s pranë grupit shumëkombësh perëndim se bashku me togerin Stefano De Santis-zevendës i kolonelit Troise i bënë një vizitë zyrtare RTV Fontanës, ku u diskutua lidhur më punën dhe veprimtarinë e këtij mediumi si dhe infrastrukturën punuëse.
Kjo nuk është hera e parë qe njësitët e KFOR-it Italian me qëndrim në Kosovë vizitojnë mediumin tonë me një interësim të vazhdueshëm edhe për bashkëpunim në aktvitete të ndryshme qe realizion ky mision në Kosovë, e qe një bashëpunim të mirëfillt mes këtyre dy palëve e shohim vazhdimisht përmes emisionëve  dhe organizimëve të ndryshme.

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakVuçiq: Nuk ka marrëveshje duke pritur që Serbia ta njohë Kosovën
Artikulli tjetërBill Clinton në Kosovë, takime me krerët e vendit