Juniku- protestë për ERENIKUN

0

Njoftojm mediat e shkruara dhe elektronike, që Komuna e Junikut në bashkëpunim me Shoqërinë Civile, Organizatat e dala nga Lufta dhe Bizneset Lokale organizon Protestë Gjithëpopullore me datë 19.07.2019 (ditë e premte), në ora 10:00, në mbrojtje të Lumit Erenik

Protesta organizohet kundër vendimeve dhe veprimeve të paligjshme të Komunës së Gjakovës, KRU Gjakova dhe Ministrisë së Mjedisit dhe Planifkimit Hapësinor, për marrjen e Lumit Erenik dhe devijimin e rrjedhes natyrale të tij.

Nisja në mënyrë të organizuar bëhet nga qendra e Junikut në ora 10:00, protesta do të mbahet në lokacionin ku po zhvillohen punimet.

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakShoqëria civile vlerëson transparencën e KPK-së në procesin e hartimit të Rregullores për emërimin e kryeprokurorëve
Artikulli tjetërEkskluzive: Fletarrestet e lëshuara nga Serbia, ndalohet Daut Haradinaj në Vjenë