BOREA PO VJEN ❄️ !

0

Projekti madhor për qendrën e skijimit ‘Borea’ në Pejë ka filluar me punë. Ky projekt është më madhori në Komunën e Pejës.”Borea” do të jetë në dispozicion të qytetarëve për katër stinët e vitit dhe pritet të ndikojë në zhvillimin e turizmit në Bjeshkët e Rugovës, në qytet brenda dhe në komunat afër Pejës.Sot gjatë inspektimit të punëve në Resortin me të madh të skijimit në Ballkan ishte edhe kryetari i Komunës së Pejës Gazmend Muhaxheri.( Informacion i përgatitur nga gazetari Adnan Hysenaj).