Bekë Berisha në Vushtrri: Fokusi ynë siguria dhe zhvillimi ekonomik

0

Qyteti i Vushtrrisë është nikoqiri i radhës nga kandidati për deputet në Alenancën për Ardhmërinë e Kosovës Bekë Berisha, i cili mori inciativën për të takuar nga afër qytetarët e Vushtrrisë.

Bekë Berisha bashkbisedoi me qytetarët e Vushtrrisë lidhur me kontributin e tyre për qështjet që proekupojnë qytetarët e këtij vendi dhe më gjërë.

Fokusi i tij më i madh është në fushën e sigurisë, dhe zhvillimin ekonomik.

“Me nje strategji të qartë për vendin, do të kemi një Kosovë më të ngritur potencialisht dhe me te zhvilluar ekonomikisht” ka potencuar Bekë Berisha.

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakKralani mbështet fuqishëm Bekë Berisha
Artikulli tjetërBekë Berisha përkrahë luftëtarët e lirisë