A e dini se?!

0

Kur e vozitni veturen tuaj me shpejtësi 160 km/h, në vënd të 120 km/h, ju keni kursyer vetëm 12 minuta‼️ 
Kur e vozitni veturen tuaj me shpejtësi 180 km/h, në vënd të 120 km/h, ju keni kursyer vetëm 16 minuta‼️ 
Kur e vozitni veturen tuaj me shpejtësi 200 km/h, në vënd të 120 km/h, ju keni kursyer vetëm 20 minuta‼️ 
Të jeni i sigurt në vetën dhe veturën tuaj nuk të siguron përballë tragjedisë se shpejtësisë, shumica që përfundojnë tragjikisht në komunikacion janë për arsye të shpejtësisë, dhe shumica prej tyrë janë të bindur se nuk do të ndodhë asgjë.

Një pyetje ⁉️ 
A po e shitni , vetën tuaj, familjën tuaj, fëmijët tuaj, të afërmit tuaj, shokët tuaj, vëtëm për ti kursyer 12, 16, 18, 20 minuta?

 Apo, nese Zoti të jep jetë, dhe të shpëton prej vdekjes, mund ta kalosh gjithë jetën tënde me pasoja, ose paralizim të trupit, vizitë të vazhdueshme të doktorëve, operacione, trishtim, merzi, dhimbje, ose, ose, ose..!!. Allahu thotë: Dhe mos e hedhni vetën tuaj në shkatërrim. (Kuran ❤️) Allahu na ruajt dhe na udhezofte nga çdo e keqe na shpëtoftë.

Tregoja këtë këshillë të tjerëve, ndoshta dikush këshillohët, dhe udhëzohët, këshilla u bënë dobi besimtarëve. 💖

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakJeta interesante e së kaluarës (FOTO)
Artikulli tjetërYllka, piktorja e verbër që përmes ngjyrave shpreh emocionet