Lifestyle dhe V.I.P
aktual1

Kuvendi shqyrton Raportin tre-mujor financiar

Kryesuar nga Hazbi Bajra , është mbajtur Mbledhja e VII e rregullt e Legjislacionit të pestë të Kuvendit Komunal,  me ç’rast janë shqyrtuar pikat e rendit të ditës si në vijim: Shqyrtimi i Raportit Financiar tremujor për periudhën janar-mars 2014, shqyrtimi dhe miratimi i Propozim-vendimit të Kryetarit të Komunës për hartimin e Rregullores Komunale mbi Përcaktimin e Kushteve dhe Kritereve për Ndarjen e Subvencioneve nga Buxheti i Komunës,

shqyrtimi dhe miratimi i Propozim-vendimit të Kryetarit të Komunës për Plotësimin dhe Ndryshimin  e Rregullores Komunale për Taksat, Gjobat dhe Ngarkesat, shqyrtimi dhe miratimi i Propozim-vendimit të Kryetarit të Komunës për Plotësimin dhe Ndryshimin e Rregullores për Punën e Kuvendit të Komunës, shqyrtimi dhe miratimi i Propozimit për Ndryshimin dhe Plotësimin e Planit Rregullues Urban për Istog dhe shqyrtimi dhe miratimi i propozim-vendimit të Kryetarit për dhënien e pronës komunale në shfrytëzim përmes ankandit.

aktual2 Të fundit
Sport
aktual6

Kosovarët ‘bombardojnë’ botën

aktual5

Xhaka kërkon largimin nga B. M’Gladbach

Kuriozitete  
V.I.P
aktual8

Fluturon zogu, Tuna tani edhe pilote?

aktual10

Dhurata, gati goditjen e radhës - duet me një femër seksi

aktual7

Të jetosh me zjarrin

aktual9

Në Maqedoni “votuan” edhe për Vetëvendosjen!

shëndetsi  aktual11
Designed by LaTLi
www.radiofontana.org Home Për ne Lajmet Reklama Emisionet Galeria
Shkarko radio opcionet
radio1 2.pls radio1 2.pls

Vrasje  e rëndë  në Pejë

aktual4

Istog: Fidanët, 2 euro në treg, mbi 21 euro me tender

Dietë me oriz

Bëhet fjalë në këtë rast për oriz të zi, një ushqim shumë më i ekuilibruar nga pikëpamja ushqyese sesa orizi i bardhë.

Në fakt, orizi i zi përmban një sasi të madhe proteinash dhe yndyrash dhe një përqindje të vogël karbohidratesh.

044 15 00 27
039 45 00 45
Sms  044 52 80 87
Numrat kontaktues