Radio fontana 98.8 fm
Copyright © radiofontana.org all rights reserved.

Designed by Latli

Live online radio
Lifesty dhe V.I.P
Home Lajme
Home Për ne Reklama Emisionet Galeria

dëshirat muzikore gjdo ditë nga e hëna e deri të dielen nga ora 13:00 deri në orën 15:00 ku ju mund të kërkoni këngën të cilën ju pëlqen në këta numra të telefonit :

sms 044-52-80-87

fix 039-45-00-45

vala - 044-15-00-27

Dëshirat muzikore..

98.8 fm